+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Pluimvee

Heeft u een pluimveebedrijf? Bent u benieuwd of u de stallen kunt verwarmen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Jager Solutions in Schoonebeek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van stalverwarming.

Waarom stalverwarming?

Stalverwarming is voor u als veehouder belangrijk, maar natuurlijk ook voor uw vee. Of u nu pluimvee, koeien of varkens houdt. Maar stalverwarming is ook erg belangrijk voor pasgeboren vee. Jonge dieren zijn namelijk erg gevoelig voor kou. Met stalverwarming hoeft u zich geen zorgen te maken over de kou in de stallen. Maar wat zijn nu de voordelen van stalverwarming? Een constante temperatuur in de stallen heeft invloed op de gezondheid van uw dieren. Uw vee eet, slaapt én groeit beter.

Verschillen in stalverwarming

Er zijn verschillende soorten stalverwarming mogelijk. Hoe de stallen verwarmd worden? Wij komen graag bij u langs om te kijken of vloerverwarming of juist luchtverwarming aan te raden is. Doordat wij veel veehouderijen in de afgelopen jaren hebben mogen adviseren, hebben wij alle kennis van stalverwarming in huis. Naast het advies voeren wij graag de installatie van de stalverwarming voor u uit.

Stalverwarming door luchtverwarming

Bij luchtverwarming worden de stallen verwarmd met heaters. Er zijn direct en indirect gestookte heaters die stallen kunnen verwarmen. Het verschil? De direct gestookte heaters worden vooral op gas gestookt. De kosten zijn lager dan indirecte heaters. Maar de directe heaters verbruiken zuurstof en zorgen voor een zuurstof arme en vochtige lucht. Dit kan nadelig zijn voor het klimaat in de stallen. Indirecte heaters zijn veiliger. Deze veroorzaken geen brandgevaar, er wordt geen zuurstof verbruikt in de warm te houden stallen en de heater geeft droge lucht af. Het voordeel van droge lucht, is dat goed is voor het klimaat in de stallen. Met indirecte heaters verbruikt u minder energie en dat is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Stalverwarming door vloerverwarming

Voor sommige soorten vee is vloerverwarming in de stallen een mogelijkheid. De stallen die verwarmd worden door vloerverwarming zijn vooral voor pluimvee en varkens. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op, voor advies en/of vrijblijvende offerte!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen